Constructii & Imobiliare

Impact Bucureşti, aproape de finalizarea proiectului Luxuria Domenii Residence din Capitală: Dezvoltatorul a încheiat un contract de 11,6 mil. euro cu BDT Construct & Ambient pentru construcţia a 130 de apartamente

Impact Bucureşti, aproape de finalizarea proiectului...

Autor: Cristina Bellu

23.01.2020, 12:11 744

Contractul pentru construcţia a 130 de apartamente se ridică la 11,6 milioane de euro.

 

Bergamot Developments, firmă deţinută de dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (IMP), a încheiat cu BDT Construct & Ambient  un contract de antrepriză în valoare de 11,6 mil. euro care vizează executarea lucrărilor de construcţii, instalaţii şi montaj de echipamente în vederea finalizării şi livrării „la cheie” a ultimei faze din cadrul proiectului Luxuria Domenii Residence din Capitală.

„Fiind primul proiect rezidenţial dezvoltat în imediata proximitate a hub-ului de business din zona Domenii - Expoziţiei, Luxuria a fost foarte atractivă atât pentru investitorii din domeniu care urmăresc obţinerea unor randamente investiţionale foarte bune, mizând pe potenţialul extraordinar de dezvoltare al zonei, dar şi pentru clienţii finali care se află în căutarea unei locuinţe personale premium cu termen de livrare scurt”, explică Răzvan Ionescu, Director de Marketing în cadrul Impact Developer & Contractor Group.  

Ultima fază a ansamblului Luxuria include două clădiri cu 130 de apartamente -  unităţi de tip studio, apartamente cu două, trei, patru şi cinci camere, precum şi duplex-uri şi apartamente cu grădină, cu suprafeţe de la 54 metri pătraţi până la 327 metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO