Constructii & Imobiliare

Investiţie de 2,2 mil. euro într-un centru nautic de agrement la Colibiţa, Bistriţa-Năsăud

Investiţie de 2,2 mil. euro într-un centru nautic de...

Autor: Laurentiu Cotu

19.01.2015, 16:52 1436

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud vrea să investească 2,2 mil. euro în realizarea unui centru nautic de agrement în zona lacului de acumulare Colibiţa. Suprafaţa optimă de teren pe care se va amenaja centrul nautic este de minim 6.640 de metri pătraţi, iar suprafaţa amenajată pe luciul de apă este de 352 de metri pătraţi. Centrul nautic de agrement va cuprinde un debarcader pentru bărci cu pânze şi hidrobiciclete, o clădire în care va funcţiona un restaurant cu bar, grupuri sanitare publice, vestiare, punct de depozitare şi închiriere echipament sportiv şi un punct de prim ajutor. De asemenea, pe lac se va amenaja o terasă cu piscină, o zonă de plajă şi o zonă belvedere.

’’În cadrul strategiei de promovare a turismului în judeţul Bistriţa-Năsăud dorim realizarea unui centru nautic de agrement în acest areal. Sursa de finanţare poate fi asigurată din fonduri europene nerambursabile sau prin intermediul unei investiţii private în cadrul unui parteneriat public-privat, a declarat Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO