Constructii & Imobiliare

Investitorul irakian Tomah Kahled, care are magazinul şi hotelurile SIR din Bucureşti, face un complex cu 220 de apartamente la Timpuri Noi

Proiectul Roka Residence este dezvoltat prin compania Elegance Construct,

Proiectul Roka Residence este dezvoltat prin compania Elegance Construct,

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.01.2019, 00:06 2224

♦ Alexandru Puiu, consilier vânzări: Preţul de vânzare al tuturor unităţilor – 12 spaţii comerciale, 10 spaţii de birouri şi 223 de apartamente – depăşeşte 35 mil. euro.

Grupul Sir, care a dezvoltat în Bu­cureşti un complex comercial, patru ho­teluri şi cinci proiecte de locuinţe, inves­teşte acum în Roka Residence, cel mai amplu ansamblu rezidenţial al dezvol­ta­torului.

Complexul se află în apropierea staţiei de metrou Timpuri Noi, pe strada Nerva Traian, în imediata vecinătate a birourilor Timpuri Noi Square, ridicate de Vastint. Proiectul este estimat să fie gata până la sfârşitul acestui an.

Roka Residence este numele blo­cului de 12 etaje care va avea nu doar aparta­mente, ci şi spaţii comerciale şi de birouri. În total vor fi 223 de aparta­mente, dintre care 63 de garsoniere, 117 apar­ta­mente cu două ca­mere, 18 aparta­mente cu trei camere, 9 cu patru camere şi alte 16 tip penthouse. Aproape 3.000 de metri pătraţi vor fi ocupaţi cu spaţii comerciale şi de birouri, la parter şi la primul etaj al clădirii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO