Constructii & Imobiliare

Ioan Rus cere “proiecte strategice, soluţii clare şi fapte concrete” la autostrăzi şi drumuri naţionale. CNADNR promite plan de management

Ioan Rus cere “proiecte strategice, soluţii clare şi...

Autor: Andreea Neferu

17.02.2015, 17:18 3769

Ministrul transporturilor Ioan Rus a cerut Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) să adopte o serie de măsuri care să eficientizeze activitatea instituţiei, potrivit unui comunicat transmis de minister.

“Trebuie grăbit procesul prin care să se producă o schimbare de fond a activităţii CNADNR. (…) Avem o listă cu punctele critice ale companiei. Aşa că trebuie să luăm fiecare proiect în parte şi să găsim soluţii de finalizare a acestora”, a transmis Rus. În acest context, directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, s-a angajat ca până la finalul lunii februarie să prezinte un plan de management al companiei pentru 2015, ca parte a unui program multiannual ce va dura până în 2020. “Vreau să prioritizeăm proiectele strategice, vreau soluţii clare şi fapte concrete la problemele discutate. Vreau mai multă atenţie şi determinare în ceea ce faceţi”, a mai spus Rus.

Ministrul transporturilor a adăugat că CNADNR trebuie să găsească soluţii de finalizare a fiecărui proiect pe care îl are în derulare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO