Constructii & Imobiliare

Israelienii de la Hagag investesc 16 mil. euro într-un proiect rezidenţial cu 35 de apartamente, localizat în cartierul Primăverii din Capitală. Dezvoltatorul a primit undă verde pentru construcţie

Israelienii de la Hagag investesc 16 mil. euro într-un...

Autor: Cristina Bellu

27.07.2020, 12:46 871

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe anunţă că a primit autorizaţia de construcţie pentru proiectul rezidenţial premium H Eliade 9 Residence, localizat în cartierul Primăverii din Capitală.

Lucrările sunt programate să demareze în luna august a acestui an şi presupun o investiţie de 16 milioane de euro, peste 35% din unităţile disponibile fiind deja contractate, potrivit datelor transmise de reprezentanţii companiei.

Localizat în una dintre cele mai prestigioase zone ale Capitalei, cartierul Primăverii, proiectul se învecinează cu Vila Lac 1 şi urmează să fie edificat pe o suprafaţă de teren de 2.200 de metri pătraţi. Odată finalizat, acesta va afişa 6.500 de metri pătraţi construiţi şi va livra 35 de apartamente premium de două, trei şi patru camere cu suprafeţe cuprinde între 90 şi 220 de metri pătraţi şi grădini proprii pentru unităţile de la demisol, dar şi duplexuri de cinci şi şase camere, cu suprafeţe de până la 440 de metri pătraţi şi terase deservite de 62 de locuri de parcare subterane şi o zonă de atrium.

„Ansamblul îşi propune să devină unul dintre cele mai proeminente proiecte rezidenţiale din piaţa locală”, spune Adelina Veneticu, Head of Sales în cadrul Hagag Development Europe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO