Constructii & Imobiliare

Iulian Dascălu a investit peste 12 mil euro într-o parcare supraetajată în cadrul proiectului Openville din Timişoara

.

.

Autor: Cristina Bellu

20.04.2018, 14:47 424

Dezvoltatorul imobiliar Iulius, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, a inaugurat o parcare supraetajată în cadrul ansamblului mixt Openville din Timişoara, în urma unei investiţii de peste 12,6 milioane de euro.

Construcţia este configurată cu demisol, parter şi patru etaje şi dispune de 910 locuri, fiind dotată cu cele mai moderne tehnologii de acces, semnalizare, detecţie şi supraveghere.

Dezvoltatorul intenţionează să demareze în perioada următoare construcţia unei noi parcări subterane, precum şi a unui tunel destinat traficului auto, care să fluidizeze circulaţia să crească accesibilitatea rutieră a zonei.

Proiectul Openville, care include şi Iulius Mall Timişoara, se află în stadiul de dezvoltare a celei de-a treia clădire de birouri, de 19.000 metri pătraţi, precum şi a unei suprafeţe suplimentară de retail de aproximativ 47.000 metri pătraţi.   
 
Prima etapă de dezvoltare a ansamblului va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an şi va include noile zone de retail, 50.000  de metri pătraţi de spaţii office în operare şi alţi 50.000 de metri pătraţi în construcţie, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi alte noi locuri de parcare.
 
Până în prezent, în ansamblul Openville au fost finalizaţi 31.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri, în două clădiri clasa A. În perioada următoare vor fi demarate lucrările de construcţie la cel de-al patrulea imobil cu funcţiune de birouri (50.000 mp), precum şi la parcarea subterană şi pasajul auto subteran.
 
Proiectul Openville Timişoara este realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe şi reprezintă o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO