Constructii & Imobiliare

Iulian Dascălu a terminat prima clădire din Openville, UBC 2, închiriată integral

Iulian Dascălu a terminat prima clădire din Openville,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.01.2017, 12:24 2157

Iulius Group, dezvoltatorul imobiliar condus de omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, a finalizat prima clădire de birouri din cele şapte care vor face parte din ansamblul multifuncţional Openville din Timişoara. Imobilul United Business Center 2 (UBC 2) are 12 niveluri, o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi şi este închiriat integral de companii precum Ness Software Engineering, Autoliv Romania, PwC Romania si Bitdefender. În UBC 2 funcţionează Policlinica REGINA MARIA şi magazinul dm drogerie markt şi vor intra doi operatori de servicii bancare.

„Experienţa companiei IULIUS în dezvoltarea de spaţii de birouri clasa A a făcut ca această clădire să fie construită şi închiriată integral într-un timp record. UBC 2 a fost proiectată pentru a răspunde exigenţelor partenerilor noştri şi suntem onoraţi că mari companii din domenii precum IT şi automotive au ales această clădire pentru consolidarea operaţiunilor”a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei IULIUS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO