Constructii & Imobiliare

Iulian Dascălu începe construcţia a trei noi clădiri din cadrul proiectului Openville

Iulian Dascălu începe construcţia a trei noi clădiri...

Autor: Cristina Bellu

16.02.2017, 14:22 958

Iulius Group, dezvoltatorul imobiliar condus de omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, va demara în această primăvară lucrările de construcţie la trei noi clădiri de birouri clasa A din cadrul proiectului  multifuncţional Openville Timişoara, situat în proximitatea Iulius Mall.

Cele trei imobile, care vor fi dezvoltate sub brandul United Business Center (UBC), însumează o suprafaţă de 73.000 metri pătraţi şi vor fi livrate pe piaţă într-un termen de 12- 18 luni.

În ianuarie, Iulius Group a finalizat prima clădire de birouri din cele şapte care vor face parte din ansamblul multifuncţional. Imobilul United Business Center 2 (UBC 2) are 12 niveluri, o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi şi este închiriat integral de companii precum Ness Software Engineering, Autoliv Romania, PwC Romania si Bitdefender. În UBC 2 funcţionează Policlinica REGINA MARIA şi magazinul dm drogerie markt şi vor intra doi operatori de servicii bancare.

Tot în acest an, vor fi demarate lucrările de extindere a Iulius Mall Timişoara cu o suprafaţă de 60.000 metri pătraţi de retail, ajungându-se la un total de 131.000 metri pătraţi închiriabili. Pe acest segment, Openville va include 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, o zonă de fresh market, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO