Constructii & Imobiliare

Lanţul Hilton deschide hotelul DoubleTree By Hilton (fostul City Plaza) din Cluj Napoca

Lanţul Hilton deschide hotelul DoubleTree By Hilton...

Autor: Mirabela Tiron

21.06.2017, 15:20 935

Lanţul internaţional Hilton va deschide hotelul DoubleTree by Hilton (fostul City Plaza) din Cluj Napoca, care a trecut printr-un proces de renovare în urma afilierii. Acesta este al doilea hotel afiliat de lanţ în Cluj Napoca.

City Plaza, hotelul de cinci stele din Cluj-Napoca deţinut de antreprenorul Laurenţiu Russo, care este şi proprietarul companiei IT SoftVision, a fost afiliat anul trecut la lanţul in­ter­naţional Hilton. 

“Suntem încântaţi să ne întâmpinăm oaspeţii în cel mai nou hotel din Cluj- Napoca”, a declarat Andreea Bălaj, General Manager al DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza.

Hotelul City Plaza, localizat în apropierea parcului central şi a primăriei Cluj-Napoca, opera  85 de camere şi apartamente situate pe cinci niveluri, de restaurante, săli de conferinţe, dar şi de un centru de relaxare cu piscină, sală de fitness, jacuzzi şi saună finlandeză. În 2015, hotelul din Cluj avea o cifră de afaceri de peste 11 mil. lei (aproximativ 2,5 mil. euro).

Hilton este o companie hotelieră globală, ce deţine un portofoliu de 14 branduri şi aproape 5000 de proprietăţi, cu peste 812.000 de camere în 103 ţări şi teritorii.  În prezent, există peste 500 de unităţi de lux sub brandul DoubleTree by Hilton, cu peste 119 000 camere. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO