Constructii & Imobiliare

Lemon Office Design amenajează birourile Superbet de la One Cotroceni Park, unde cel mai mare operator de pariuri sportive din România a închiriat peste 10.000 de metri pătraţi

Lemon Office Design amenajează birourile Superbet de la...

Autor: Cristina Bellu

21.03.2022, 11:30 326

Lemon Office Design, divizia de amenajări office a companiei Lemon Interior Design, urmează să amenajeze birourile Superbet din cadrul proiectului One Cotroceni Park dezvoltat de One United Properties în Capitală, în zona Cotroceni, vizavi de Academia Militară.

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, a anunţat anul trecut că îşi va reloca sediul în cadrul One Cotroceni Park, unde va ocupa un spaţiu cu o suprafaţă de 10.213 metri pătraţi, compus din zone office şi terasă.

„În viziunea noastră, biroul transcende funcţionalitatea tipică şi devine un spaţiu cu personalitate, ce oferă un echilibru între nevoile unei comunităţi, funcţionalitate, reguli de ergonomie şi, nu în ultimul rând, design. Sunt elemente pe care le-am integrat în amenajarea birourilor companiei Superbet”, spune Elena Oancea, co-fondator Lemon Interior Design.  

Proiectul One Cotroceni Park se conturează ca un adevărat oraş în oraş, compus atât dintr-o zonă rezidenţială, cât şi din spaţii de birouri şi o zonă comercială care va oferi acces la o gamă largă de servicii. Dezvoltarea beneficiază de certificare pre-LEED Platinum v4, care atestă funcţionarea durabilă şi impactul minim asupra mediului şi se află în curs de obţinere a certificării WELL Health and Safety, care evaluează sănătatea şi bunăstarea la locul de muncă.

„Revenirea fizică la birou şi reîntâlnirea cu colegii după doi ani extrem de grei pentru mulţi dintre noi într-un spaţiu nu doar nou, ci şi unul care asigură confort şi acces rapid la facilităţile pe care le pune la dispoziţie, echivalează cu un nou început. În noul context post pandemic al muncii în regim hibrid, biroul a devenit cu adevărat un loc al teambuilding-ului, un vector care consolidează cultura companiei, adâncind implicarea, loialitatea şi retenţia angajaţilor”, adaugă Paul Neagoe, Chief of Staff Superbet Group.

Fondată de Cristina Căpitanu şi Elena Oancea, compania Lemon Interior Design se remarcă prin concepte şi management complex al amenajărilor de interior, atât pentru segmentul rezidenţial, cât şi pentru spaţii de birouri, prin divizia sa de office Lemon Office Design.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO