Constructii & Imobiliare

Leroy Merlin a început rebranduirea magazinelor BauMax cu unitatea din Ploieşti

Leroy Merlin a început rebranduirea magazinelor BauMax...

Autor: Cristi Moga

22.01.2015, 07:00 5372
Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, care a preluat anul trecut reţeaua locală a austriecilor de la BauMax, a început procesul de rebranduire a celor 15 magazine cu unitatea din Ploieşti, care a fost închisă la finalul săptămânii trecute.
 
Lucrările de remodelare a magazinului şi de schimbare a siglei vor dura aproximativ trei luni, astfel că redeschiderea este programată în luna aprilie, potrivit reprezentanţilor magazinului BauMax din Ploieşti.
 
Magazinul BauMax din Ploieşti este situat în nord-vestul oraşului, la ieşirea către Braşov, într-o zonă în care au unităţi şi competitorii de la Praktiker şi Brico Depot. O cotă importantă din vânzările de materiale de construcţii din judeţul Prahova este deţinută şi de băcăuanii de la Dedeman şi de compania locală Artsani, care au depozite la ieşirea din oraş spre Buzău, în vecinătatea mallului AFI Palace Ploieşti.
 
Prin achiziţia reţelei BauMax, Leroy Merlin şi-a trecut în portofoliu 15 magazine cu vânzări anuale de peste 100 de milioane de euro care va trebui aduse în următoarea perioadă sub sigla alb-verde a grupului francez. În prezent, în România funcţionează doar două magazine Leroy Merlin, situate pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti şi în Craiova, o altă unitate urmând să fie deschisă în primăvara acestui an în Bragadiru, la sud de Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO