Constructii & Imobiliare

Lidl construieşte două magazine şi două clădiri de birouri în Bucureşti

Lidl construieşte două magazine şi două clădiri de...

Autor: Cristina Rosca

10.03.2016, 00:06 8444
Retailerul german Lidl a început construcţia unui magazin în sectorul cinci al Capitalei, în cartierul Rahova pe strada Teiuş numărul 2. Mai mult, compania a primit în urmă cu câteva luni autorizaţia şi a început construcţia magazinului şi a birourilor din Băneasa, de pe terenul fostei fabrici de panificaţie cu acelaşi nume. Aici compania va ridica un magazin şi două clădiri de birouri, una cu patru şi o alta cu şase etaje, potrivit companiei.
 
„Noul sediu al Lidl va fi situat în zona de nord a Capitalei şi va avea o suprafaţă de aproximativ 12.500 mp dedicaţi clădirii de birouri şi 2.400 mp pentru un nou magazin Lidl“, spun reprezentanţii companiei. Magazinul va avea astfel o suprafaţă de circa două ori mai mare decât un ma­gazin tradiţional.
 
De cons­trucţia acestui proiect se va ocupa com­pania sue­deză Skanska. Lucrările pentru noul sediu central au început din luna ianuarie 2016 (la scurt timp după ce com­pania a primit autorizaţia de construire), având ca termen estimativ de fina­lizare luna mai a anului 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO