Constructii & Imobiliare

Liebrecht & wooD a renovat o parte din outletul Fashion House din Militari, cu 600.000 euro

Liebrecht & wooD a renovat o parte din outletul Fashion...

Autor: Ana Maria Petcana

02.04.2015, 16:54 876

Clădirea, cu o suprafaţă de 4.228 metri pătraţi, a fost complet renovată şi găzduieşte un magazin Domo, inaugurat joi, 2 aprilie, precum şi magazinul de mobilier şi decoraţiuni interioare cu design Italian, Casa Convenienza, cu o suprafaţă de 1.050 metri pătraţi, care se va deschide în luna mai.

"Având în vedere situaţia economică în proces de îmbunătăţire, credem că parcurile de retail – în care mai mulţi retaileri împart aceeaşi infrastructură – au un viitor bun în România. Repoziţionăm West Park sub forma unei destinaţii de lifestyle şi vizăm consumatori interesaţi de calitate, design şi funcţionalitate pentru modă şi electrocasnice", a declarat Patrick Van Den Bossche, Managing Director Liebrecht & wooD Group.

În ultimele şase luni, Liebrecht & wooD Group a atras opt noi chiriaşi noi pentru Fashion House Outlet Centre: Guess, Mustang Jeans, Intimo, Cielo Venezia, Faith by MD, Nissa, Napoleoni şi TED's.

Fashion House Outlet Centre, operat de Fashion House Group, a fost deschis în 2008 în parcul de retail West Park, dezvoltat de grupul belgian Liebrecht&Wood. Din 2010, Fashion House Group este parte a Liebrecht&wooD.

Centrul are o suprafaţă de peste 20.000 de metri pătraţi şi peste 60 de chiriaşi, incluzând branduri precum Adidas, Puma, Levi's, Diesel, Gatta, Tom Tailor şi Mango. Investiţiile totale în Fashion House Outlet se ridică la 50 de milioane de euro.

Potrivit lui Patrick Van Den Bossche, afacerile retailerilor din Fashion House Outlet Centre au crescut cu peste 10% anul trecut comparativ cu 2013.

Pe lângă Fashion House Outlet, West Park include retaileri mari precum Kika, Hornbach şi Proges.

Liebrecht & wooD a anunţat în februarie că va investi circa 110 milioane euro într-un proiect imobiliar în Cernica, judeţul Ilfov, care va include un centru outlet Fashion House, un hypermarket, o galerie comercială, magazine de bricolaj, mobilă şi articole sportive.

Cernica Park va fi dezvoltat pe o suprafaţă de 34 de hectare, parte a unui lot de 60 hectare aflat în proprietatea companiei.

Liebrecht & wooD este activ pe pieţele din Polonia, România şi Rusia, unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail şi de depozitare cu o suprafaţă totală de aproape jumătate de milion de metri pătraţi.

Grupul cuprinde mai multe entităţi, precum dezvoltatorul Liebrecht & wooD, Fashion House şi compania de administrare a proprietăţii Wecare.

Dezvoltatorul belgian a intrat în anul 2001 pe piaţa românească, unde a investit până în prezent aproximativ 200 milioane euro.

Compania a dezvoltat prima fază a complexului Militari Shopping Centre, vândută în 2004 investitorului austriac Meinl European Land Limited, şi parcul de birouri Victoria Park, achiziţionat în 2007 de fondul austriac de investiţii Immoeast.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO