Constructii & Imobiliare

Lindab: Provocarea principală este repornirea investiţiilor din partea guvernului

Andrei Sulyok, directorul general al producătorului Lindab

Andrei Sulyok, directorul general al producătorului Lindab

Autor: Andreea Neferu

16.04.2015, 00:05 176
Piaţa locală de acoperişuri, care stă sub semnul disponibilităţii populaţiei de a investi în noi construcţii sau de a face renovări, a înregistrat anul trecut o uşoară creştere, spun producătorii de profil.
 
Andrei Sulyok, directorul general al producătorului Lindab, subsidiara locală a grupului suedez cu acelaşi nume, estimează că piaţa locală de acoperişuri a înregistrat anul trecut un avans de 5 până la 8 procente, în timp ce pentru 2015 estimările arată o creştere de până în 10%.
 
„Provocarea princi­pală este repornirea investiţiilor din partea guvernului, continuată de gestionarea corectă şi oportună a acestor bani din partea autorităţilor locale. Dacă se întâmplă acest lucru, provocarea este să ajungem din timp la proiectele ce privesc domeniile noastre de activitate. Dacă nu se întâmplă acest lucru, provocarea este să rămânem profitabili pe o piaţă încă mică în raport cu capacităţile de producţie existente”, afirmă Sulyok.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO