Constructii & Imobiliare

Liria Themo, Marketing&Community Manager, Atria Urban Resort: Ne gândim să amenajăm pe malul Lacului Străuleşti o zonă de entertainment şi food, integrată în proiect

Conferinţa ZF Malluri & Centre Comerciale'21

Liria Themo, Marketing&Community Manager, Atria Urban...

Autor: Roxana Rosu

19.10.2021, 12:40 260

Ne gândim să amenajăm pe malul Lacului Străuleşti o zonă de entertainment şi food, complementară proiectului Atria Urban Resort, iar PUZ-ul este deja aprobat, suntem în faza de pre-fazabilitate, a declarat Liria Themo, Marketing&Community Manager, Atria Urban Resort, la Conferinţa ZF Malluri & Centre Comerciale'21.

”În faza doi vom avea şi spaţii comerciale la Atria şi vom aduce apoi diverse alte concepte pentru rezidenţi, pe retail, medical, etc. Pentru noi este foarte important să păstrăm o densitate mică, pentru a oferi o calitate bună a vieţii. Pentru comoditate, vrem să avem şi magazine în complex. Suntem foarte aproape şi de Colosseum, dar vom avea şi magazine convenience, strip-mall. Avem şi Lacul Străuleşti, care poate fi folosit pentru relaxare, dar şi pentru a oferi o zonă de servicii complementare zonei rezidenţiale”.

Ce a mai declarat Liria Themo:

Pe zona de retail contractele sunt acum discutate, în curs de semnare.  Avem un contract aproape semnat pe zona de food.  Retailerii vor fi iniţial chiriaşi, apoi vom decide ce structură alegem în funcţie de cerinţele proiectului şi ale comunităţii. Suntem în diverse studii pentru a vedea  ce să aducem în acest mixt şi ce noi facilităţi să aducem complexului. Noi ţinem foarte mult la a menţine densitate mică, de a oferi spaţiu rezidenţilor. Spaţiile sunt la parterul blocurior, cu deschidere şi acces spre Şoseaua Chitilei.

Am discutat şi cu proprietarii de apartamente din faza 1, ce vor ei, pe cine să atragem şi am ţinut cont de ce ne-au transmis. Am vândut faza 2 în proporţie de 75% şi avem multe familii cu copii. De aceea ne gândim acum la şcoală, la terenuri de sport.

Pe malul lacului avem PUZ făcut şi suntem în faza de pre-fazabiltiate pentru a vedea ce putem amenaja acolo, un mixt de retail cu leisure şi entertainment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO