Constructii & Imobiliare

Liviu Tudor a bătut palma cu Ericsson România pentru încă cinci ani şi marchează un record contractual de 16 ani neîntrerupţi

Liviu Tudor a bătut palma cu Ericsson România pentru...

Autor: Bogdan Alecu

19.02.2019, 11:34 1364

Parcul de afaceri West Gate din vestul capitalei, deţinut de Genesis Property, a prelungit contractul de închiriere a spaţiului de birouri cu compania Ericsson România, pentru încă 5 ani. Birourile din West Gate găzduiesc unul dintre cele 4 centre globale de servicii Ericsson (GSC – Global Service Center), cu un număr de aproximativ 1.900 de angajaţi, ce deservesc 24/7 peste 200 milioane de clienţi din 20 de ţări de pe glob.

Ericsson România este prezentă încă din 2008 în birourile West Gate, când a închiriat 3.500 mp şi a continuat să se dezvolte continuu, în prezent ocupând 15.500 mp.

"Marcăm începutul anului 2019 cu o prelungire a contractului cu unul dintre cei mai importanţi chiriaşi de pe piaţa birourilor din România – Ericsson. Compania noastră atinge astfel, încă un record contractual, de 16 ani consecutivi, cu o multinaţională de asemenea talie. Încă de la început, eforturile noastre au fost îndreptate în direcţia îmbunătăţirii vieţii angajaţilor la birou. Acest lucru influenţează direct proporţional creşterea performanţelor acestora şi adaugă valoare brandului de angajator al companiei. Vom continua să investim în dezvoltarea constantă a serviciilor oferite, concentrându-ne pe livrarea de experienţe memorabile angajaţilor companiilor chiriaşe”, spune Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property.

În prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispoziţia comunităţii de business (formată din peste 10.000 angajaţi şi studenţi) o gamă largă de servicii şi facilităţi precum: o unitate de cazare de patru stele, un centru medical, trei spaţii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri şi o parcare a campusului de 180 locuri), un restaurant, un supermarket, cinci cafenele, o spălătorie auto, o curăţătorie de haine, sală de fitness, teren de sport, spaţii de relaxare exterioare pe iarbă şi piscină exterioară dotată cu pistă de alergare şi rollerblading.

„În 10 ani, spaţiile ocupate de compania Ericsson au crescut de 5 ori - de la 3.500 mp în 2008 la 15.500 mp în 2018. În acest interval, am reuşit să consolidăm birourile companiei într-o singură clădire din West Gate (pe care o ocupă în întregime), contribuind la eficientizarea utilizării spaţiului închiriat şi asigurând continuitatea activităţii centrului de servicii globale Ericsson. Vom fi, pe mai departe, alături de acest chiriaş în toate etapele de dezvoltare ale business-ului său, cu soluţii optime de rezolvare a oricărei cerinţe, indiferent de complexitatea sa.

La începutul lunii septembrie 2018, în urma unei investiţii de 1,5 mil EUR, în West Gate a fost inaugurată singura piscină exterioară cu pistă de rollerblading şi alergare, amplasată în cadrul unui parc de birouri din România.

Printre companiile care au sediul în West Gate se numără Ericsson, Societe Generale European Business Services, Siemens, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO