Constructii & Imobiliare

Liviu Tudor prelungeşte cu încă opt ani contractul de închiriere cu Alpha Bank în parcul de business West Gate

Liviu Tudor prelungeşte cu încă opt ani contractul de...

Autor: Cristina Bellu

07.11.2017, 11:35 269

Parcul de birouri West Gate din vestul Capitalei, deţinut de Genesis Development, companie controlată de antreprenorul local Liviu Tudor, a prelungit contractul de închiriere cu Alpha Bank cu încă opt ani, până în 2026.

Instituţia financiară care ocupă în prezent 7.700 de metri pătraţi în West Gate, a început să-şi desfăşoare activitatea în parcul de birouri din cartierul Militari în 2008, contractul iniţial de închiriere urmând să expire la începutul anului viitor.

„Alpha Bank este un chiriaş important al parcului de afaceri West Gate, care a contribuit încă de la început la dezvoltarea acestui hub de business. Prelungirea contractului de închiriere cu încă opt ani faţă de termenul iniţial de zece ani, reprezintă o validare a eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii unei instituţii bancare de prestigiu”, spune Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property.

West Gate este unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din Bucureşti am­­plasat în cartierul Mi­litari, în imediata apro­­piere a staţiei de me­trou Pre­ciziei. Parcul este com­pus din cinci clă­diri de bi­rouri, cu o su­pra­faţă to­ta­lă în­chiriabilă de 75.000 de metri pătraţi.

Printre companiile care au sediul în West Gate se mai numără şi Dacia Renault, Ericsson, Société Générale European Business Services, Panasonic, Citi, Carestream Health, Medicover, Siemens şi WNS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO