Constructii & Imobiliare

Lucian Azoiţei vrea trei terenuri în valoare de 5 mil. euro în Bucureşti pentru a dezvolta proiecte rezidenţiale

Lucian Azoiţei, acţionarul Forty Management & Investments

Lucian Azoiţei, acţionarul Forty Management & Investments

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.02.2018, 00:06 2278

Dezvoltatorul imobiliar Forty Ma­nage­ment & Investments, care a construit un bloc de apartamente în zona Basarab din Bucureşti, se află în ultima etapă din procesul de achiziţie a trei terenuri în Ca­pitală, pentru alte proiecte rezidenţiale.

„Suntem în procesul de due dilligence pentru a prelua trei terenuri în zonele Carol, Pache Protopopescu şi parcul Titan. În total, sunt peste 10.000 de metri pătraţi. Aceste terenuri vor fi folosite pentru trei noi proiecte rezidenţiale, ce vor totaliza peste 35.000 de metri pătraţi construiţi“, spune Lucian Azoiţei, acţionarul Forty Management & Investments.

Valoarea cumulată a celor trei terenuri este de peste cinci milioane de euro, cel mai scump fiind cel din zona parcului Carol, pen­tru care dezvoltatorul ar urma să plăteas­că 2,3 milioane de euro. Terenul din Titan este estimat la aproximativ două mi­lioa­ne de euro, iar cel de pe bulevardul Pache Protopopescu – la un milion de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO