Constructii & Imobiliare

Lucian Bode: Ministerul Transporturilor va monta urgent termo-scannere pe cele patru aeroporturi, prin CNAB

Lucian Bode: Ministerul Transporturilor va monta urgent...

Autor: Teodor Bobei

27.01.2020, 14:53 305

Lucian Bode a declarat, luni, că Ministerul Trasnporturilor îşi asumă montarea de termo-scannere pe cele patru aeroporturi care ţin de Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti. Ministrul Transpoturilor a precizat că a cerut ca această măsură să se ia şi în celelalte aeroporturi din ţară.

"Ministerul Transporturilor, prin CNAB, urgent. Noi ne asumăm montarea acelor termo-scannere în cele patru aeroporturi care ţin de Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti, dar l-am rugat pe domnul ministru al Sănătăţii să găsim o formulă juridică şi să transmitem şi către celelalte aeroporturi din ţară, prin consiliile judeţene să facă acelaşi lucru", a răspuns ministrul Transporturilor Lucian Bode, întrebat cine ar trebui să se ocupe de montarea unor termo-scannere pe aeroporturi.

Cel puţin 80 de persoane au murit în China din cauza infecţiei cu coronavirus, cu aproape 3.000 de cazuri confirmate în întreaga lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO