Constructii & Imobiliare

Mallul din Rahova prinde viteză: traficul din Liberty Center a crescut cu 12%, iar vânzările cu 16% în 2017

Mallul din Rahova prinde viteză: traficul din Liberty...

Autor: Bogdan Alecu

06.02.2018, 11:24 1658

Centrul comercial Liberty Center, amplasat la intersecţia dintre Şos. Progresului şi Calea Rahovei, a înregistrat în 2017 o creştere a traficului cu 12% comparativ cu anul anterior şi a ajuns la 4 milioane de vizitatori pe an. Vânzările chiriaşilor au crescut cu 16% în 2017 faţă de anul 2016, mall-ul atingând un grad de ocupare de 78% faţă de 52% la finele anului 2016. Printre cei mai noi chiriaşi se numără Carpeta, Casa Covenienza, R&R Boutique, Format Lady şi Colin’s. Liberty Center se află la mijlocul distanţei dintre Sun Plaza, cel mai mare mall din zona de sud şi AFI Palace Cotroceni.

„Rezultatele obţinute în anul 2017 ne demonstrează că strategia de repoziţionare şi creştere pe care am început să o implementăm la finalul anului 2016, când JLL a preluat administrarea Liberty Center, este sustenabilă şi ne va ajuta să ne menţinem dinamica pozitivă de dezvoltare şi pentru următoarea perioadă. Planurile de eficientizare s-au bazat pe o regândire a mixului de chiriaşi şi pe extinderea zonei de entertainment, astfel încât să oferim clienţilor noştri gama de produse şi servicii de care au nevoie din partea unui centru comercial de proximitate. Suntem încrezători că ritmul de creştere se va menţine în continuare, ceea ce ne oferă posibilitatea să investim în extinderea unor zone, cât şi în lucrări de reamenajare şi îmbunătăţire”, a declarat Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

Pe lângă creşterea numărului de chiriaşi la finalul anului 2017, îmbunătăţirea gradului de ocupare a Liberty Center se datorează şi dezvoltării zonei de petrecere a timpului liber, situată la nivelul 2 al centrului comercial, prin extinderea spaţiului pentru bowling şi biliard. Zona este completată de patinoarul acoperit, cinematograful Happy Cinema şi zona de restaurante şi fast food.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO