Constructii & Imobiliare

Maria Crăciun, fost manager de marketing al Prodplast Imobiliare, este noul center manager al mallului Veranda din Obor

Maria Crăciun, center manager la Veranda Mall

Maria Crăciun, center manager la Veranda Mall

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.02.2017, 00:06 839

Maria Crăciun, un fost manager de marketing în cadrul Prodplast Imobiliare, companie care a finanţat dezvoltarea mallului Veranda din zona Obor, este noul center manager al centrului comercial, poziţie pe care a preluat-o în decembrie şi din care coordonează activitatea tuturor retailerilor din mallul Veranda din zona Obor

„Mă ocup de coordonarea activităţii în centrul comercial, eficientizarea şi operarea bugetului, dezvoltarea calităţii serviciilor de închiriere şi ajustarea strategiilor de vânzare la contextul pieţei, identificarea oportunităţilor avantajoase de închiriere a spaţiilor vacante din centrul comercial“, spune Maria Crăciun, center manager al Veranda Mall.

Ea a mai deţinut funcţia de director general al Institutului de promovare economică WIFI România, franciză a companiei cu sediul în Austria (Wirtschafts­förderungsinstitut der Wirt­schafts­kammer Österreich).

Maria Crăciun a mai fost manager de proiect în Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) şi manager de marketing în cadrul Prodplast Imobiliare, compania care deţine mallul. De altfel, pe locul unde se află Veranda Mall a fost fabrica de materiale plastice Prodplast, care a fost mutată la marginea Bucureştiului pentru a putea construi mallul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO