Constructii & Imobiliare

Marian Pîrvu, CEO al Depaco, producător de acoperişuri: E o lipsă cruntă de specialişti în construcţii, de la ingineri la proiectanţi sau zidari

Marian Pîrvu, CEO al Depaco, producător de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.03.2019, 19:15 1081

♦ Media salarială în cadrul Depaco este de 2.600 de lei net ♦ Compania are trei fabrici de ţigle metalice, în judeţele Prahova, Dolj şi Bistriţa-Năsăud ♦ Afacerile Depaco au ajuns în 2018 la 232 mil. lei.

Producătorul de sisteme pentru acoperiş Depaco, firmă controlată de grupul de construcţii Teraplast Bistriţa, derulează o investiţie de peste 20 de milioane de lei pentru construcţia unei fabrici de aco­perişuri în localitatea prahoveană Băicoi. Noua unitate de producţie va avea nevoie de 42 de angajaţi, pe care com­pania îi caută în acest moment, fa­bri­­ca urmând să fie gata până la sfârşitul acestui an.

„Construim o fabrică nouă de ţiglă me­talică, la distanţă de 500 de metri de cea pe care o avem deja în Băicoi. Prima etapă se va face cu ajutor de stat, în valoare de aproape peste 8 milioane de lei, iar pen­tru a doua fază de dez­voltare vom investi fon­duri proprii“, spune Marian Pîrvu, di­rec­­torul general Depaco, numit în aceas­­tă funcţie la începutul anului 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO