Constructii & Imobiliare

Marks & Spencer, Securitas şi LC Waikiki umplu locul lăsat liber de Carrefour în clădirea de birouri Anchor Plaza

Marks & Spencer, Securitas şi LC Waikiki umplu locul...

Autor: Cristina Rosca, Alina-Elena Vasiliu

03.05.2016, 00:06 726
Retailerii de modă Marks & Spencer şi LcWaikiki şi-au mutat în ultimele luni birourile în clădirea Anchor Plaza din cartierul bucureştean Drumul Taberei. În aceeaşi clădire de birouri urmează să se mute şi com­pania de servicii de securitate şi pază Securitas, care a închiriat în acest an 400 mp, potrivit datelor ZF.
 
Retailerul de modă Marks & Spencer a închiriat 200 mp şi a mutat aici birourile pentru circa 12 angajaţi, potrivit datelor ZF.
 
În cazul retailerilor de modă şi al companiilor de se­cu­ritate şi pază, cea mai mare parte a angajaţilor lucrează în magazine sau pe teren.
 
Cei trei chiriaşi umplu astfel din locul lăsat liber de grupul francez Carrefour care şi-a mutat în vara anului trecut birourile în zona de nord a Bucu­reştiului, în clădirea de birouri Green Court B, dezvoltată de grupul suedez Skanska. Clă­di­rea se află astăzi în portofoliul grupului Glo­bal­worth.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO