Constructii & Imobiliare

Mazars a asistat dezvoltatorul imobiliar CTP în finalizarea tranzacţiei de preluare a parcului industrial Equest Logistic Park de la Forum Serdika, pentru 30 mil. euro

Răzvan Butucaru, Partener, Financial Services & Advisory Leader, Mazars România

Răzvan Butucaru, Partener, Financial Services & Advisory Leader, Mazars România

Autor: Cristina Bellu

16.04.2020, 12:14 187

Compania de audit şi consultanţă fiscală Mazars a asistat CTP România în finalizarea tranzacţiei de preluare a parcului industrial Equest Logistic Park, situat în apropierea Capitalei, de la Forum Serdika.

Procesul a constat în realizarea unei analize de due diligence, care a vizat înţelegerea evoluţiei performanţei financiare şi fiscale a companiei, a activelor, pasivelor şi a elementelor sale extra-bilanţiere, precum şi a ipotezelor esenţiale care stau la baza performanţei sale previzionate, cu scopul de a evalua mai bine viabilitatea achiziţiei.

”Am lucrat îndeaproape cu echipa CTP pe parcursul etapei de due diligence, coordonându-ne totodată şi cu celelalte părţi implicate în tranzacţie”, explică Răzvan Butucaru, Partener, Financial Services & Advisory Leader, Mazars România.

La începutul lunii martie, CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice din România şi Europa Centrală şi de Est, a preluat  Equest Logistic Park de la Forum Serdika, într-o tranzacţie de 30 mil. euro.

„Această achiziţie reprezintă o oportunitate importantă de a consolida prezenţa globală a CTP în CTPark Bucureşti, unde am dezvoltat deja unul dintre principalele noduri logistice din România. Achiziţia va permite CTP să acceseze o nouă gamă de chiriaşi, care doresc să-şi extindă operaţiunile în România. Am fost fericiţi să cooperăm cu Mazars România pe partea financiară şi fiscală”, spune Ana Dumitrache, CTP Romania’s Country Manager.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO