Constructii & Imobiliare

Metropolitan Residence, deţinută de Robertino Georgescu şi Dan Drăgulin, investeşte 25 milioane euro în două proiecte imobiliare, în zona Mihai Bravu şi Viilor

Metropolitan Residence, deţinută de Robertino Georgescu...

Autor: Roxana Rosu

19.09.2019, 11:09 2290

Metropolitan Residence, companie deţinută de Robertino Georgescu şi Dan Drăgulin, are în plan investiţii de 25 milioane euro în două proiecte imobiliare noi, în zona Mihai Bravu şi Viilor, care ar urma să fie finalizate în 2021.

Cele două complexuri rezidenţiale au împreună 281 de apartamente şi se adresează segmentului middle class.

 „Am ales cele două locaţii centrale, pentru că am observat o dezvoltare a infrastructurii şi o creştere a calităţii vieţii în cele două zone, ceea ce ne ajută să poziţionăm apartamentele în categoria middle-class, cu preţurile de vânzare cuprinse între 1.500 şi 1.600 euro/mp util”, a declarat Dan Drăgulin, Managing Partner Metropolitan Residence.

Ansamblul Metropolitan Viilor va fi situat la mică distanţă de Parcul Carol şi include 200 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere.

Metropolitan Mihai Bravu, situat vizavi de staţia de metrou Mihai Bravu, va avea 81 de apartamente, cu 2 şi 3 camere şi preţuri de vânzare care pornesc de la 92.000 euro +TVA. Lucrările au început în acest an, iar termenul de livrare este prevăzut pentru sfârşitul lui 2020.

Compania îşi menţine interesul şi pentru zona de nord a Capitalei, dezvoltatorul urmând să demareze în perioada următoare alte proiecte rezidenţiale pe cele aproximativ 6 hectare de teren pe care le deţine în această zonă. Metropolitan Residence deţine deja un ansamblu rezidenţial în zona Aviaţiei, alături de cele din Apărătorii Patriei, Policolor şi Berceni. 

Firma a intrat pe piaţa imobiliară în anul 2010 şi a dezvoltat mai multe ansambluri rezidenţiale, care însumează peste 3.000 apartamente, după investiţii de peste 200 de milioane de euro. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO