Constructii & Imobiliare

Mihai Păduroiu preia conducerea diviziei de birouri a One United

Mihai Păduroiu preia conducerea diviziei de birouri a...

Autor: Bogdan Alecu

27.09.2019, 11:27 637

One United Properties l-a recrutat pe Mihai Păduroiu în funcţia de CEO al diviziei de birouri, începând cu data de 1 noiembrie 2019.

Mihai Păduroiu, a ocupat în ultimii patru ani funcţia de Head of Advisory & Transaction Services, Office Sector, în cadrul CBRE România. Pe parcursul celor 13 ani de activitate în real estate, el a fost implicat în numeroase procese de relocare, atât pentru companiii multinaţionale, cât şi locale, tranzacţionând peste 500.000 mp de birouri în toată această perioadă.

În noul său rol la One United Properties, Mihai va coordona închirierea tuturor proiectelor de birouri: One Tower, One Cotroceni Park, One Verdi Park, One North Gate şi One Victoriei Center, precum şi consolidarea relaţiei cu chiriaşii, în scopul maximizării satisfacţiei tuturor ocupanţilor din cadrul dezvoltărilor comerciale sub brandul One.

Mihai deţine o diplomă în Relaţii Economice Internaţionale de la Academia de Studii Economice şi este membru al RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) din 2016.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO