Constructii & Imobiliare

Motivul pentru care premierul Dăncilă vrea să îl demită pe şeful CNAIR: Şi-a asumat termene total nerealiste şi a dezinformat

Motivul pentru care premierul Dăncilă vrea să îl...

Autor: Departamentul Politic

09.07.2019, 13:52 655

Premierul Viorica Dăncilă, a declarat, la începutul şedinţei de Guvern de marţi, că a cerut demiterea şefului interimar CNAIR, Narcis Neaga, deoarece conducerea companiei şi-a asumat termene nerealiste şi a dezinformat cu privire la stadiul proiectelor.

"Conducerea CNAIR a blocat, în mod nejustificat, evoluţia unor proiecte şi dau exemplu autostrăzii Sibiu-Piteşti, secţiunea 4, care avea documentaţia gata din mai 2018, însă actualul management a anulat-o şi mai bine de un an nu a făcut niciun demers pentru promovarea investiţiei", a declarat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de guvern.

"Un alt exemplu îi reprezintă secţiunile 3 şi 4 aferente drumului expres Craiova Piteşti sunt blocate de CNAIR, deşi documentaţia este definitivată în din 2017. Aceeaşi conducere a Companiei Naţionale şi-a asumat termene total nerealiste şi a dezinformat cu privire la stadiul şi evoluţia unor investiţii majore. Mă refer la deschiderea integrală a circulaţiei pe autostrada Sibiu- Nădlac, precum şi realizarea a 180 de km de autostradă, până la final de an. Din acest am cerut demiterea directorului interimat CNAIR", a mai spus Dăncilă.

Premierul avut un mesaj şi pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. "Nu mai accept niciun fel de intârziere, nici din partea autorităţilor, nici a constructorilor, am încredere că vă veţi implica în continuare".

Viorica Dăncilă a cerut luni demiterea lui Narcis Neaga, şef interimar CNAIR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO