Constructii & Imobiliare

MVGM Group, care a preluat divizia de property management a JLL, inclusiv din România, îşi adaugă în portofoliu administrarea complexului NorthLight Residence din Capitală, dezvoltat de canadienii de la InteRo Property Development

Mariana Stamate, managing director MVGM România

Mariana Stamate, managing director MVGM România

Autor: Cristina Bellu

15.03.2021, 12:41 379

Compania olandeză de consultanţă imobiliară MVGM, care a preluat divizia de property management a JLL din mai multe ţări din Europa, inclusiv România, intră pe piaţa rezidenţială locală odată cu preluarea administrării complexului NorthLight Residence din Capitală, dezvoltat de canadienii de la  InteRo Property Development.

”MVGM intră pe piaţa rezidenţială din România, un segment care oferă în prezent o oportunitate de business importantă în condiţiile în care tot mai mulţi dezvoltatori aleg să asigure cumpărătorilor din complexurile pe care le dezvoltă servicii profesionale de administrare a acestora. România este o piaţă extrem de importantă pentru MVGM şi suntem convinşi că experienţa acumulată pe alte pieţe va fi un atu important pentru clienţii nostri”, spune Mariana Stamate, managing director MVGM România.

Serviciile pe care MVGM Group le oferă pe piaţa rezidenţială se atât dezvoltatorilor cât şi asociaţiilor de proprietari. Compania a dezvoltat o platformă pentru rezidenţii care cumpără sau închiriază locuinţe, unde aceştia au acces la informaţiile financiare legate de complex, dar şi de situaţiile financiare proprii. De asemenea, prin intermediul platformei, utilizatorii pot deschide tichete, urmări rezolvarea acestora, dar şi accesa o serie de servicii conexe menite să le optimizeze starea de bine si confortul.

”Într-o piaţă din ce în ce mai competitivă şi în continuă schimbare, aşa cum este cea rezidenţială, câştigători vor fi dezvoltatorii care pun în prim plan clientul, fie el cumpărător sau chiriaş. În acest sens, transparenţa la nivelul costurilor, competitivitatea acestora, dar şi menţinerea în permanenţă la un nivel foarte ridicat al serviciilor de întreţinere şi administrare a spaţiilor comune din complexurile rezidenţiale, dar şi a proiectului în general, sunt elemente care contribuie la succesul unui ansamblu de locuinţe. Mă bucur că, în această perioadă dificilă prin care trecem toţi, în plină criză sanitară, vedem jucători mari mondiali care păstrează o viziune strategică de dezvoltare”, adaugă Mariana Stamate.

Rolul unei companii de property management, într-un proiect de locuinţe, devine acum şi mai important pe fondul adoptării muncii de acasă de un număr tot mai mare de angajaţi şi de pe piaţa locală. Această tendinţă a determinat dezvoltatorii de locuinţe să includă în proiectele lor mai multe spaţii comune, dedicate fie petrecerii timpului liber, fie pentru lucru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO