Constructii & Imobiliare

NEPI dă startul deschiderilor de malluri din această toamnă cu extensia centrului comercial Shopping City Deva

NEPI dă startul deschiderilor de malluri din această...

Autor: Andreea Neferu

21.09.2015, 11:51 2606

Compania de dezvoltare imobiliară NEPI, unul dintre cei mai mari investitori din piaţa locală de real estate, va inaugura joi extensia centrului comercial Shopping City Deva, un proiect prin care acutalul mall (fostul Real Deva) ajunge de la o suprafaţă închiriabilă de 43.000 de metri pătraţi la una de 54.000 de metri pătraţi.

Investiţia în extensia centrului comerial se ridică la 14 milioane de euro.

Potrivit datelor de pe site-ul centrului comercial, printre noii chiriaşi ai Deva Shopping City se numără H&M, C&A şi Deichmann, precum şi un cinematograf multiplex operat de Cinema City.

Totodată, Deva Shopping City va ajunge la 1.700 de locuri de parcare în urma extensiei. 

NEPI, care a inaugurat anul acesta unul dintre cele mai mari centre comerciale de pe plan local, Mega Mall din Bucureşti, mai are în lucru extinderi ale unor malluri din provincie precum City Park din Constanţa şi Severin Shopping Center. De asemenea, compania mai are în derulare şi o investiţie de peste 81 de milioane de euro în construcţia Shopping City Timişoara.

NEPI a mai cumpărat recent şi Auchan Titan din Bucureşti cu 86 de milioane de euro de la nemţii de la Aberdeen Asset Management.

NEPI a înregistrat venituri nete din chirii şi alte venituri din exploatare de aproape 47 de milioane de euro în primul semestru, în creştere cu circa 65% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit raportului pe primul semestru. Din portofoliul companiei fac parte proiecte precum Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City. De asemenea, NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO