Constructii & Imobiliare

NEPI şi Ovidiu Şandor încep lucrările la un parc de afaceri în Cluj pe terenul fostei fabrici Tricotaje Someşul

NEPI şi Ovidiu Şandor încep lucrările la un parc de...

Autor: Cristi Moga

12.02.2013, 10:35 1670

Omul de afaceri timişorean Ovidiu Şandor, care pe amplasamentul iniţial al fabricii de confecţii Moda-Tim a realizat cel mai mare parc de afaceri din afara Capitalei, începe alături de grupul sud-african NEPI un alt proiect de birouri care va fi realizat în Cluj pe terenul unei alte foste fabrici de textile – Tricotaje Someşul.

Proiectul din Cluj va fi denumit The Office şi va avea un aspect asemănător cu cel al proiectului City Business Center din Timişoara, potrivit primelor imagini puse la dispoziţie de către dezvoltatori.

Investitorii au cumpărat anul trecut terenul situat pe Bulevardul 21 Decembrie de la un grup de investitori care intenţiona să dezvolte un mall pe respectivul lot. Arhitecţii investitorilor au “desenat” un proiect de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 54.000 de metri pătraţi, iar într-o primă etapă vor construi o clădire de 19.000 de metri pătraţi, care ar trebui finalizată în decurs de 14 luni.

« Finanţarea acestei etape va fi asigurată exclusiv din surse proprii ale partenerilor », afirmă investitorii, care precizează totodată că « au purtat deja discuţii cu o serie de potenţiali chiriaşi, iar odată cu demararea efectivă a lucrărilor se vor concretiza şi primele contracte de închiriere”, printre potenţialii clienţi numărându-se firme de IT, servicii financiare sau inginerie.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO