Constructii & Imobiliare

Network One Distribution, companie deţinută de Iulian Stanciu, a mai închiriat 14.000 mp de spaţii în parcul logistic CTP de lângă Bucureşti

Network One Distribution, companie deţinută de Iulian...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.04.2018, 14:02 1140

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală şi de Est, şi Network One Distribution (NOD), liderul pieţei de distribuţie IT&C din România, îşi extind colaborarea în CTPark Bucharest West, ajungând la circa 44.000 mp de spaţii logistice, închiriaţi în două clădiri. Cele două companii au încheiat un acord pentru o extindere de aproximativ 14.000 mp, situată într-un depozit nou, care va fi finalizat în trimestrul patru din 2018. NOD ocupă deja peste 30.000 mp în CTPark Bucharest West, care au fost livraţi în 2017.

„NOD este chiriaş al CTPark Bucharest West de anul trecut şi suntem bucuroşi că CTP le poate sprijini creşterea”, a declarat Robert Pitt, COO al CTP.

“CTP este un partener puternic, aşa că a fost un pas firesc să ne continuăm dezvoltarea accelerată alături de ei. Ne extindem rapid, aşa că avem nevoie de noi spaţii de depozitare, unde să putem stoca un număr cât mai mare de produse”, a adăugat Andrei Militaru, director comercial al Network One Distribution.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO