Nordis: Cererea de apartamente noi în zonele Universitate şi Romană depăşeşte oferta disponibilă

8 feb 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Aproape un sfert din totalul apartamentelor din ansambluri rezidenţiale pe segmentul de piaţă premium livrate anul trecut sau în curs de livrare au fost cumpărate pentru închiriere. În zonele ultracentrale, cum sunt Universitate şi Romană, cererea de apartamente noi de trei camere depăşeşte oferta disponibilă.

Apartamentele scoase la închiriere, imediat după livrare, se închiriază într-o perioadă cuprinsă între două şi opt săptămâni, în funcţie de mărimea ansamblului, suprafaţa apartamentului şi gradul de mobilare, arată un studiu realizat de compania de consultanţă imobiliară Nordis.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
apartamente
, cerere
, oferta
, romana
, universitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide