Nordis: Chiriile locuinţelor de lux din nordul Capitalei variază între 600 de euro pentru două camere şi 7.000 de euro pentru penthouse-uri

30 sep 2015 Autor: Andreea Neferu

Cererea de proprietăţi de lux pentru închiriere în partea de nord a Capitalei a crescut anul acesta cu 7% pe segmentul de apartamente şi cu 5% pe zona de vile, potrivit unei analize realizate de firma imobiliară Nordis. Cererea vine în special din partea expaţilor şi a diplomaţilor, care caută preponderent zonele Floreasca, Dorobanţi, Kiseleff-Aviatorilor, Primăverii, Şoseaua Nordului-Herăstrău, Băneasa şi Pipera.

“Cea mai mare cerere dar şi cel mai mare număr de tranzacţii s-au înregistrat la apartamentele cu 3 şi 4 camere. Cea mai dorită zonă a rămas în continuare Şoseaua Nordului-Herăstrău, datorită poziţiei sale în proximitatea parcului dar şi a unei distanţe relative scurte atât de şcoli şi centre comerciale, cât şi de centrul oraşului”, spune Emanuel Poştoacă, general manager al Nordis.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
lux
, capitala
, locuinte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide