Constructii & Imobiliare

O clădire de birouri din Manila a primit certificarea Immune, pentru construcţii care protejează sănătatea locatarilor, un standard dezvoltat de Genesis Property

O clădire de birouri din Manila a primit certificarea...

Autor: Roxana Rosu

18.08.2022, 13:38 94

Standardul IMMUNE, dezvoltat în România pentru a evalua clădirile din punct de vedere al siguranţei medicale, a fost adoptat de unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din Filipine, Menarco Development, pentru clădirea de birouri de tip boutique Menarco Tower din Manila.  

IMMUNE Building Standard™ a fost dezvoltat de Genesis Property pentru a răspunde ameninţărilor la adresa sănătăţii mediului construit cauzate de pandemie.  

„Doresc să felicit întreaga echipă Menarco Development pentru pasiunea autentică şi energia pozitivă pe care au depus-o în procesul de certificare. Obţinerea etichetei IMMUNETM 5 stele - Resilient Shell & Core demonstrează muncă extraordinară din partea echipei, bune practici şi respect pentru afacerea lor. Uneori este nevoie de o pandemie pentru ca oameni din diferite colţuri ale lumii să lucreze împreună şi să realizeze lucruri minunate. Cea mai înaltă certificare a etichetei IMMUNE Building Standard™ pentru Menarco Tower se traduce nu doar printr-un angajament colectiv pentru clădiri sănătoase, ci şi printr-o contribuţie la o lume mai sănătoasă”, a spus Liviu Tudor, fondator al Genesis Property şi preşedinte al Federaţiei Europene a Proprietăţilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO