Constructii & Imobiliare

Olandezii de la Yonder au bătut palma cu NEPI şi Ovidiu Şandor pentru un birou în clădirea The Office Cluj

Centrul Yonder din cladirea The Office Cluj

Centrul Yonder din cladirea The Office Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

07.05.2015, 14:50 1016

Furnizorul de soluţii software Yonder, parte a grupului olandez Total Specific Solu­tions (TSS), a inaugurat noul centru de dezvoltare din clădirea The Office Cluj-Napoca, deţinută de fondul de investiţii NEPI şi de omul de afaceri Ovidiu Şandor. Yonder are în prezent 260 de angajaţi în România, dintre care 200 în noul sediul de la Cluj, iar 60 la Iaşi.

’’Pentru prima oară, după aproape 22 de ani de la înfiinţarea companiei, întreaga echipă de la Cluj se regăseşte într-un singur spaţiu. Printre aplicaţiile dezvoltate la Cluj se află cele dedicate domeniilor medical şi educaţional’’, au declarat oficialii companiei Yonder.

Yonder deserveşte companii de produse software din Europa de Vest de la sediile sale din România (Cluj-Napoca şi Iaşi) şi din Olanda. Compania a realizat în 2013 o cifră de afaceri de aproape 34,6 mil. lei (7,8 mil. euro), un profit net de 5,1 mil. lei (peste 1,1 mil. euro), cu un număr mediu de 249 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO