Constructii & Imobiliare

Omul de afaceri Daniel Guzu a investit peste 8 mil. euro într-un hotel în podgoria din Vrancea şi o fabrică pentru sucuri din fructe: Am trecut de la producţia artizanală la cea profesională

Investiţia în fabrica de sucuri a fost de cinci milioane de euro, din care un milion de euro reprezintă clădirile, iar restul echipamentele şi amenajarea

Investiţia în fabrica de sucuri a fost de cinci milioane de euro, din care un milion de euro reprezintă clădirile, iar restul echipamentele şi amenajarea

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.06.2019, 17:05 2064

♦ Până la sfârşitul lunii iunie ar urma să înceapă producţia de fresh-uri în noua fabrică din Ţifeşti, Vrancea.

 

Antreprenorul Daniel Guzu, care deţine afaceri atât în domeniul producţiei de vin şi sucuri din fructe, cât şi în cel al materialelor de cons­trucţii, a deschis săp­tă­mâna trecută pentru pu­blic hotelul pe care l-a ri­dicat în podgoria pe care o deţine în judeţul Vrancea, comuna Ţifeşti.

„Peste trei milioane de euro au fost in­ves­tiţi în acest hotel, cu o capacitate de 30 de camere. Proiectul a fost început cu mai mult timp în urmă, dar mai intens am început să lucrăm acum doi ani. A fost foarte mult de muncă“, a spus Daniel Guzu într-un interviu acordat ZF chiar în pod­goria din Ţifeşti.

Hotelul poartă numele satului Sârbi, în care se află, din comuna Ţifeşti şi este parte a unui proiect din care mai fac parte o piscină (încă în construcţie), un teren de tenis şi sală de evenimente în care încap până la 450 de persoane. Spaţiul dedicat evenimentelor a fost inaugurat iarna trecută şi a găzduit până acum mai multe nunţi şi banchete şcolare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO