Constructii & Imobiliare

Omul de afaceri Radu Dimofte a investit 2,5 mil. euro într-o clădire de birouri lângă Universitate

Omul de afaceri Radu Dimofte a investit 2,5 mil. euro...

Autor: Cristina Cuncea

13.03.2015, 19:05 1718

Wellkept Imobiliare este controlată de Tatika Investments (97,79%), firmă deţinută integral de Dimofte, restul acţiunilor fiind tot în posesia omului de afaceri, dar direct.

"Investiţia în clădirea de birouri a fost de 2,5 milioane de euro şi este închiriată în proporţie de 50%. Chiriaşii vin din zona financiară. De asemenea, există discuţii avansate pentru închirierea spaţiilor comerciale, care sunt dispuse la parterul clădirii, cu posibilitate de extindere la mezanin", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Wellkept Imobiliare.

Proiectul, Bălcescu 17A, este dezvoltat pe un teren cu o suprafaţă de doar 333 metri pătraţi, iar construcţia are circa 2.230 metri pătraţi.

Jumătate din clădire a fost închiriată de furnizorul de servicii de transfer de bani la nivel global şi servicii de plată a facturilor MoneyGram şi de IFN Extra Finance, furnizor de credite pentru persoane fizice şi juridice.

Wellkept Imobiliare desfăşoară activităţi de dezvoltare imobiliară şi de management în domeniul imobiliar, având în portofoliu proiecte în Bucureşti, Constanţa şi Braşov.

Firma şi-a reevaluat în 2013 o serie de active imobiliare, în mare majoritate apartamente şi terenuri în zone centrale din Bucureşti, la peste 40 milioane de lei (9 milioane de euro). Pe o parte din aceste terenuri, firma a dezvoltat sau dezvoltă proiecte rezidenţiale, cum este cazul unora din Bulevardul Primăverii, Jean Monet şi Ştirbei Vodă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO