Constructii & Imobiliare

One United, cel mai activ dezvoltator de apartamente de lux, a finalizat structura ansamblului One Herăstrău Towers din zona Aviaţiei din Capitală. 85% din proiect este deja precontractat

One United, cel mai activ dezvoltator de apartamente de...

Autor: Cristina Bellu

27.04.2020, 12:00 1206

Dezvoltatorul One United Properties, controlat de Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu, anunţă finalizarea structurii ansamblului One Herăstrău Towers construit în zona Aviaţiei din Capitală, termenul de livrare fiind estimat pentru finalul anului, potrivit datelor transmise de reprezentanţii companiei.

Proiectul a fost deja precontractat în proporţie de 85%, demonstrând un interes crescut pentru cartierul Herăstrău, zonă premium a Bucureştiului, acolo unde One United Properties a mai finalizat două proiecte rezidenţiale în 2017 – One Herăstrău Park, cu 106 apartamente şi în 2019 – One Herăstrău Plaza, cu 156 apartamente plus spaţii comerciale cu o suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi.

”85 % din întregul proiect a fost deja precontractat, interesul clienţilor pentru unităţile rezidenţiale, zona unde este amplasat ansamblul şi conceptul de design fiind unul crescut. One Herăstrău Towers a fost gândit ca o poartă de intrare în cartier, cele două clădiri turn ale sale beneficiind de vederi panoramice către lacul Herăstrău şi către zona de nord a oraşului”, explică Beatrice Dumitraşcu, VP Residential Sales One United Properties.

Compania urmează să dezvolte tot în această zonă a Capitalei şi proiectul Neo Herăstrău Park, pe un teren achiţionat în 2019 pe Str. Grigore Gafencu, proiect care va avea aproximativ 100 de apartamente plus spaţii comerciale.  


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO