Constructii & Imobiliare

One United Properties ia 50 mil. euro de la Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre pentru finalizarea clădirii de birouri One Tower dezvoltată de companie în nordul Capitalei

One United Properties ia 50 mil. euro de la Banca pentru...

Autor: Cristina Bellu

16.02.2021, 11:20 594

One United Properties, dezvoltatorul imobiliar controlat de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, a obţinut o finanţare de 50 mil. euro de la Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB), instituţia financiară înfiinţată de 11 state din zona Mării Negre inclusiv România. Capitalul va fi utilizat pentru a finaliza investiţia şi a refinanţa costurile de construcţie anterioare ale clădirii de birouri One Tower, parte a ansamblului mixt One Floreasca City, dezvoltat de One United în cartierul Floreasca din Bucureşti.

„Este o acţiune importantă şi totodată o premieră pentru grupul One, care până acum a apelat la alte soluţii de finanţare. Capitalul va fi utilizat pentru a finaliza investiţia şi a refinanţa costurile de construcţie anterioare ale clădirii de birouri One Tower”, spune Andrei Diaconescu, cofondator One United Properties.  

Finanţarea este acordata pe o perioadă de 11 ani şi va fi folosită în totalitate până la finalul anului şi rambursată ulterior până la maturitate.

„BSTDB este încântată să sprijine acest proiect care reprezintă o investiţie majoră în sectorul construcţiilor din România în mijlocul pandemiei, ceea ce va spori oferta de infrastructură de calitate pentru afaceri în Bucureşti”, adaugă Dmitry Pankin, preşedintele BSTDB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO