Constructii & Imobiliare

Opus Land, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Cosmopolis din Bucureşti, investeşte peste 22 milioane de euro în acest an în extinderea complexului

Opus Land,  dezvoltatorul proiectului rezidenţial...

Autor: Roxana Rosu

21.01.2020, 13:11 612

Opus Land,  dezvoltatorul proiectului rezidenţial Cosmopolis din Bucureşti, vrea să investească peste 22 milioane de euro în acest an în continuarea extinderii complexului rezidenţial, care va ajunge la 4.100 de locuinţe .

Compania va livra 500 de noi apartamente şi vile în acest an, plus o serie de facilităţi, inclusiv o şocală primară de stat, prima de acest fel dintr-un proiect rezidenţial local. Clădirea va fi donată către autorităţi, aceasta putând fi extinsă în viitor în funcţie de necesităţi datorită specificului său modular.

”În ultimii 12 ani s-a dezvoltat şi se va construi în continuare un adevărat oraş. Povestea Cosmopolis va continua încă cel puţin 10 ani, la final urmând ca proiectul să fie primul oraş nou dezvoltat în ţară în perioada post-decembristă”, a declarat Gabriel Voicu, director de vânzări SVN Romania şi project manager Cosmopolis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO