Constructii & Imobiliare

(P) Liebrecht & wooD dezvoltă Liziera de Lac, cea mai avangardistă suburbie la doar 15 minute de Bucureşti

(P) Liebrecht & wooD dezvoltă Liziera de Lac, cea mai...

Autor: Publicitate

04.08.2021, 08:00 1763

Liziera de Lac îşi propune să devină un standard de dezvoltare urbană sustenabilă, la doar 15 minute de Bucureşti. Proiectul, ce are ca obiectiv construcţia unui cartier de 4.400 de locuinţe noi pe o durată de peste un deceniu, vine să demonstreze că poţi să trăieşti confortabil în natură, şi, în acelaşi timp, să fii aproape de oraş.

Un mic orăşel cu infrastructură modernă dedicată prinde contur la 15 minute distanţă de staţia de metrou Anghel Saligny. Proiectul Liziera de Lac a început în urmă cu peste 2 ani cu dezvoltarea drumului de acces de aproximativ 5 kilometri ce leagă proiectul de nodul rutier de la Cernica, de pe autostrada A2. De ce? Pentru că un mic orăşel are nevoie de o infrastructură pe măsură. Astfel, Liebrecht & wooD, unul dintre cei mai mari dezvoltatori la nivel european, a investit în conectivitate, pentru că natura conectată la oraş îţi permite să te bucuri de avantajele celor două lumi.

„Clienţii se uită tot mai mult la infrastructură, motiv pentru care noi am demarat proiectul rezidenţial prin construcţia drumului de acces. Am modernizat şi construit un drum de 5 km care conectează Liziera de Lac de autostrada A2“, a declarat Sorin Ioan Blaga, CEO al Liebrecht & wooD România.

În ceea ce priveşte casele, în proiectarea lor, arhitecţii au avut în vedere conturarea unei comunităţi unde natura e pe primul loc: 52% din suprafaţa proiectului e ocupată de spaţiile verzi.

Prima fază a proiectului oferă 440 de case. Construcţia primelor 94 de vile a început deja şi primii rezidenţi se vor bucura de tot universul de facilităţi.

 

 94 de case în Faza I de dezvoltare

Ansamblul situat la 15 minute de mers cu maşina de staţia de metrou Anghel Saligny şi de centrul comercial IKEA Pallady, dispune de toate facilităţile urbane avangardiste. Începând cu luna martie, casele din prima fază au fost puse în vânzare, iar termenul de finalizare este începutul anului 2022.

“Am gândit designul complexului Liziera de Lac ca pe un mozaic de diferite tipologii de case şi stiluri de viaţă. Numitorul comun al tuturor acestor tipologii este ideea de natură, iar liantul este verdele grădinilor, oazelor de vegetaţie şi al parcului natural. Designul arhitectural - felul în care sunt alăturate diferite tipologii – îşi propune să aducă diversitate în cartier. Ne-am inspirat din stilul caselor tradiţionale româneşti, încorporând elemente caracteristice locului, cum ar fi tinda şi veranda de la intrare. Le-am reinterpretat într-un stil contemporan care îmbină inovaţia cu tradiţia pentru a crea un cuib primitor şi confortabil în care te simţi cu adevărat “acas㔓, declară despre conceptul Liziera de Lac, renumitul birou belgian de arhitectură CONIX RDBM – Arhitects.

Înconjurat de apele albastre ale Lacului Tătaru şi de verdele intens al pădurii, Liziera de Lac este locul ideal pentru cei care caută mai mult spaţiu, care apreciază natura şi au un stil de viaţă activ. E un loc perfect pentru cei care vor să evadeze din aglomeraţia oraşului şi să se bucure de o viaţă liniştită alături de familie. 

Toate cele 7 tipuri de Case din Liziera de Lac au grădină proprie, ce variază între 86 mp şi 189 mp. Gândite şi proiectate cu aceeaşi grijă, casele au suprafeţe construite între 107.42 mp şi 169.86 mp, beneficiază de optimizarea spaţiului de locuit şi de lumină naturală. În funcţie de suprafaţa casei construite, de grădină şi de amplasare, preţurile încep de la 106.400 € + TVA şi ajung până la 224.000 € + TVA, în cazul vilelor individuale.
 

Smart Home şi aplicaţia custom SMART


Odată cu alegerea casei ideale, locuitorii din Liziera de Lac pot opta pentru instalarea unui sistem SMART home integrat, ce va fi controlat în totalitate prin aplicaţia dedicată SMART Liziera de Lac.

Pe lângă funcţionalităţile smart pentru case, Liziera de Lac aduce o premieră pe piaţa din România - o aplicaţie smart city dedicată. Aceasta îi va ajuta pe rezidenţi să navigheze printr-un simplu click prin universul Liziera de Lac. Fie că vorbim de posibilitatea de a rezerva terenurile de sport, de opţiunea de a oferi acces vizitatorilor în complex, sau de a vedea orarul microbuzelor în timp real, totul este integrat.

Mai mult decât un proiect rezidenţial de anvergură, Liziera de Lac este locul unde se formează o viitoare comunitate, ce va ajunge la peste 13.000 de locuitori pe parcursul a 10 ani. Liziera de Lac este un viitor orăşel în care natura domină. Un rai al naturii în care poţi asculta cântecul relaxant al păsărilor şi poţi respira aerul curat al pădurii. Aşa cum o sugerează şi numele locuinţelor, construim cu gândul la familii şi comunitate, astfel că în Liziera de Lac vei găsi toate facilităţile de care ai nevoie pentru o viaţă confortabilă. Aici vei avea acces la AGORA, un centru comunitar ce va găzdui un restaurant, o cafenea, un magazin şi o farmacie cu servicii medicale de bază, precum şi un co-working space. În Liziera de Lac te vei bucura de avantajele celor două lumi: confortul de a lucra de acasă şi facilităţile de birou de care ai nevoie. 

Când vei dori să te relaxezi, vei putea face acest lucru la piscina în aer liber, dotată cu toate facilităţile: vestiare, duşuri şi un bar. Pe lângă piscină, te vei putea bucura de terenurile de baschet şi tenis. Iar atunci când vei dori să te plimbi şi să te deconectezi, vei avea la dispoziţie promenada de-a lungul lacului.

 

Natura şi mediul înconjurător sunt priorităţi pentru Liziera de Lac, aşa că s-a investit într-o dezvoltare sustenabilă cu soluţii şi facilităţi prietenoase cu mediul, cu un accent pus pe spaţiile verzi.
 

Liziera de Lac va avea propria sursă de energie verde prin cele 12 ha de panouri solare din proximitate. În ceea ce priveşte gestionarea eficientă şi sustenabilă a apei, este prevăzut un sistem dual de colectare a apelor uzate, staţii proprii de tratare a apei potabile şi uzate şi un sistem independent de irigaţii. Mai mult, Liebrecht & wooD are în plan lucrări de amenajare şi conservare a lacului Tătaru şi a pădurii din apropiere.

Te invităm să descoperi un rai al naturii, un loc ce te va încărca zilnic de energie pozitivă şi în care vei uita de griji. Explorează Liziera de Lac şi alege cuibul ideal pentru familia ta! 

Vezi toate vilele disponibile acum în Liziera de Lac şi contactează-ne pentru a afla mai multe detalii: oferte.lizieradelac.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO