Constructii & Imobiliare

(P) Premier Estate Management lansează o nouă divizie: Premier Private Finance

(P) Premier Estate Management lansează o nouă divizie:...

Autor: Publicitate

21.09.2022, 11:48 459

Compania românească de consultanţă imobiliară, Premier Estate Management, lansează noua divizie, Premier Private Finance, ce oferă dezvoltatorilor un nou serviciu, cel de consultanţă financiară.

Noua divizie va fi condusă de Claudia Kundan, un profesionist cu o îndelungată experienţă în consultanta financiara, acumulată atât în bănci, precum EximBank, cât şi în companii cu prezenta internationala precum Grupul Grampet. Claudia a lucrat cu o varietate de structuri financiare înţelegând ambele perspective, atât cea a finanţatorului, cât şi a clientului.

 “Atunci când dezvoltă un nou proiect sau chiar când sunt în dificultate, companiile caută un punct de vedere independent asupra soluţiilor de finanţare existente in piaţa şi ce li s-ar potrivi cel mai bine, iar noi încercăm să le oferim o perspectivă corectă asupra opţiunilor de finanţare pe care le au şi o analiză clară a situaţiei lor financiare existente”, spune Claudia Kundan, Managing Partner, Premier Private Finance.

Premier Private Finance oferă consultanţă pentru o gamă largă de produse, finantari atat bancare cat si prin fonduri de investitii: credite de investiţie, linii de credit, refinanţare credite sau restructurare credite, finanţare noncash (factoring, scrisori de garanţie bancară) sau produse de finanţare specifică credite pe contract, leasing financiar sau operaţional.

Totodată, Premier Private Finance este in procedura de semnare a unui contract de franciză cu DSA Advisor, un broker de credite cu peste 240 milioane Euro de împrumuturi acordate în ultimii nouă ani. Prin intermediul acestei francize, Premier Private Finance include în gama sa şi credite imobiliare pentru persoane fizice si IMM, oferind astfel un pachet complet pentru dezvoltatorii şi investitorii imobiliari.

Premier Private Finance este parte din Premier Estate Management, companie ce a gestionat vânzările unora dintre proiectele rezidenţiale majore din România atât în categoriile accesibile, cât şi în cele superioare. Cu o experienţă de 14 ani pe piaţa imobiliară rezidenţială, compania şi-a definit poziţia unică, oferind servicii integrate de consultanţă. Serviciile includ vânzări şi închirieri rezidenţiale, închirieri şi investiţii comerciale, precum şi administrare şi evaluare a proprietăţilor. Premier Estate Management are o experienţă deosebită în furnizarea de soluţii personalizate de vânzări şi marketing pentru noile dezvoltări rezidenţiale, precum şi consultanţă completă de piaţă pentru clienţii privaţi şi investitorii corporativi, precum: Akcent Development, AFI Europe, Anchor Group sau Hills Pallady.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO