Constructii & Imobiliare

PeliFilip a asistat GTC în achiziţia clădirii de birouri Cascade din Capitală, o tranzacţie de 9 mil. euro

Oana Badărau, Partner şi Head of Real Estate, PeliFilip

Oana Badărau, Partner şi Head of Real Estate, PeliFilip

Autor: Cristina Bellu

04.07.2017, 13:17 461

Casa de avocatură PeliFilip a asistat compania imobiliară GTC (Global Trade Center) în achiziţionarea clădirii de birouri Cascade Office Building de pe strada Buzeşti, aproape de Piaţa Unirii din Capitală, într-o tranzacţie care s-a ridicat la 9 milioane de euro.

Imobilul care are o suprafaţă de 4.300 metri pătraţi a fost dezvoltat în 2004 de către fondul de investiţii olandez East & Central European Ven­ture Capital.

Ne bucurăm că GTC ne-a ales să fim parte dintr-un proiect atât de important pentru grup. Aceasta este cea de-a treia tranzacţie importantă din ultima săptămână în care a fost implicată echipa noastră, a declarat Oana Badărau, Partner şi Head of Real Estate, PeliFilip.

Casa de avocatură a acordat asistenţă juridică şi în tranzacţii anterioare, în cadrul cărora GTC a cumpărat clădirile de birouri Premium Plaza şi Premium Point.

Departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, reuneşte 13 avocaţi, dintre care 2 parteneri şi 5 avocaţi seniori. Echipa şi-a dobândit reputaţia prin participarea la cele mai importante tranzacţii de pe piaţa locală, în 2016 fiind implicată în peste 20 proiecte de real estate de top.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO