Constructii & Imobiliare

Piaţa rezidenţială încă atrage jucători: JLL se extinde pe segmentul rezidenţial şi înfiinţează un departament care va fi coordonat de Andreea Hamza

Andreea Hamza, JLL

Andreea Hamza, JLL

Autor: Cristina Bellu

02.09.2019, 11:27 570

Compania de consultanţă imobiliară JLL intră pe piaţa rezidenţială din România şi lasează un departament dedicat serviciilor de consultanţă în domeniul rezidenţial, care va fi coordonat de Andreea Hamza în calitate de Senior Director.

Având o experienţă de peste 17 ani în domeniul imobiliar, Andreea Hamza a fost implicată de lungul timpului în vânzarea a peste 2.700 de apartamente în diferite proiecte din Bucureşti, Braşov, Arad şi Timişoara, în tranzacţii de peste 250 de milioane de euro. Anterior alăturării echipei JLL, ea a ocupat funcţia de Head of Marketing and Sales în cadrul companiei Hagag Development Europe.

„M-am alăturat cu entuziasm profesioniştilor din cadrul JLL şi am convingerea că vom construi împreună una dintre cele mai competitive echipe de consultanţă rezidenţială din piaţă”, spune Andreea Hamza, senior director Living JLL România.

Noul department din cadrul JLL vine ca o completare a celorlalte servicii pe care compania le oferă în România, dar şi ca răspuns la noile tendinţe de pe piaţa imobiliară locală.

”În ultimele 18 luni mai mulţi investitori au apelat la serviciile noastre pentru consultanţă în sectorul rezidenţial, pe care îl văd ca pe o nouă ţintă pentru investiţii. La rândul nostru, vedem sectorul de living ca pe o oportunitate de business”, explică Silviana Petre Badea, managing director JLL România.

La nivel European, sectorul rezidenţial a devenit o componentă importantă a pieţei de investiţii, pe fondul intensificării interesului investitorilor pentru acest segment care în 2018 a atras aproape 70 de miliarde de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO