Constructii & Imobiliare

Platforma Casta.eu: Militari, Titan şi Berceni, cartierele cu cele mai multe apartamente scoase la vânzare în ultimele 3 luni. Valoarea medie a ofertelor ajunge la aproximativ 73.000 euro

Platforma Casta.eu: Militari, Titan şi Berceni,...

Autor: Roxana Rosu

16.12.2020, 11:04 291

Peste 1.500 de proprietari de apartamente din Bucureşti şi-au scos în ultimele trei luni la vânzare imobilul prin serviciul online InstaBuy, prin care platforma imobiliară Casta cumpără apartamente cu plata cash, valoarea medie a ofertelor fiind de aproximativ 73.000 euro.

Principalele cartiere de unde s-au înregistrat cererile depuse pe site sunt Militari, Titan şi Berceni.

Un sfert dintre apartamentele scoase la vânzare au fost acceptate pe platformă şi au primit oferte ferme pentru achiziţia lor directă de către Casta, parte din grupul Neogen. Prin intermediul platformei, proprietarii îşi pot vinde apartamentul în 10 zile, pe baza unei evaluări în raport cu ofertele existente în piaţă şi pe baza unor criterii pre-stabilite.  

Cele mai multe dintre proprietăţile ofertate sunt apartamente cu două camere (42,4%), urmate de apartamentele cu trei camere (35%), cele cu patru camere (12,1%) şi garsoniere (11,5%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO