Constructii & Imobiliare

Platforma imobiliară Casta lansează un serviciu prin care cumpără apartamente pentru clienţii care şi-au găsit o locuinţă, dar depind de vânzarea apartamentului vechi sau de aprobarea unui credit pentru a o achiziţiona

Platforma imobiliară Casta lansează un serviciu prin...

Autor: Cristina Bellu

22.02.2021, 12:16 1455

Start-up-ul Casta.ro, care face parte din grupul Neogen, controlat de antreprenorul Călin Fusu, lansează FastBuy, un nou serviciu online prin care cumpără apartamente pentru clienţii care şi-au găsit viitoarea locuinţă, dar depind de vânzarea celei în care locuiesc sau de aprobarea unui credit pentru a obţine suma necesară achiziţiei.

Astfel, cu un avans de doar 5%, soluţia le oferă posibilitatea să se mute imediat în noua casă şi să câştige astfel timp pentru a obţine fondurile necesare.

„Cum procesul de selecţie şi achiziţie a unei locuinţe durează mult şi implică de cele mai multe ori şi obţinerea unui credit ipotecar, FastBuy oferă clienţilor Casta o soluţie digitală de achiziţionare rapidă a apartamentelor dorite atunci când mai au nevoie de timp pentru a obţine un credit ipotecar sau a vinde apartamentul vechi, dar doresc să securizeze oferta găsită. Practic, prin noul serviciu pot să profite de momentul în care îşi găsesc viitoare casă. Iar pentru clienţii care sunt încă în căutarea unei locuinţe dar vor să se mute cât mai repede, platforma imobiliară vine cu soluţii pentru găsirea apartamentului ideal şi inclusiv cu facilitarea accesului la finanţare într-un timp foarte scurt”, explică Horea Crăciun, directorul general al Casta.   

Soluţia se adresează în prezent doar clienţilor din Bucureşti.

În acelaşi timp, serviciul InstaBuy lansat de companie în toamna anului trecut, prin care proprietarii de apartamente îşi pot vinde imobilul într-un timp foarte scurt, a fost extins, iar acum, potrivit reprezentanţilor companiei, acesta poate fi folosit şi de către agenţii imobiliari care au posibilitatea să-şi dezvolte astfel activitatea şi să-şi suplimenteze veniturile.

Casta este o platformă integrată de imobiliare care îşi propune să facă procesul de vânzare şi cumpărare a unui apartament cât mai transparent şi rapid pentru toate părţile implicate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO