Constructii & Imobiliare

Pogonaru a transferat pe o nouă firmă proiectul mallului Veranda Obor

Andrei Pogonaru (dreapta) speră să deschidă în 2016 mallul Veranda din zona Pieţei Obor

Andrei Pogonaru (dreapta) speră să deschidă în 2016 mallul Veranda din zona Pieţei Obor

Autor: Cristi Moga

31.10.2014, 00:06 907
Terenul de 4,5 hectare de sub fosta fabrică Prodplast din zona Obor, precum şi contractul semnat cu grupul Carrefour pentru închirierea unui spaţiu de 11.000 mp din cadrul viitorului mall Veranda Obor au fost transferate de familia omului de afaceri Florin Pogonaru de pe firma Prodplast Imobiliare pe o nouă societate denumită Veranda Obor SRL.
 
Familia Pogonaru curăţă terenul fostei fabrici Prodplast din zona Obor pentru a dezvolta un mall cu o suprafaţă închiriabilă de 25.000 de metri pătraţi, o investiţie de 60 de milioane de euro care ar trebui finalizată în 2016.
 
„Activele mallului Veranda au fost transferate din portofoliul Prodplast Imobiliare către Veranda Obor, pentru a îndeplini toate condiţiile necesare pentru accesarea unei finanţări bancare, limitând astfel riscul la proiectul vizat. Aceasta este o practică uzuală în segmentul imobiliar. De altfel, firma Veranda Obor SRL este deţinută în totalitate de către Prodplast Imobiliare, în calitate de asociat unic“, a declarat Andrei Pogonaru, fiul lui Florin Pogonaru, responsabil de dezvoltarea mallului de la Obor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO