Prima mişcare pe piaţa imobiliară din acest an. Microsoft vrea să se mute: Gigantul american caută 20.000 mp de birouri pentru a-şi aduna toţi oamenii într-un singur sediu la Bucureşti

4 ian 2018 Autor: Bogdan Alecu

Gigantul Microsoft a lansat o licitaţie pentru a-şi consolida birourile din Bucureşti într-un nou sediu, potrivit datelor din piaţă, iar miza o reprezintă 20.000 mp spaţiu modern de office, pentru care vor plăti cel puţin 3 mil. euro anual.

Potrivit surselor citate, Microsoft doreşte un sediu nou care să dispună de acces rapid către o staţie de metrou şi vizează proiectele din jurul Politehnicii, adică zona Orhideea, Grozăveşti şi Iuliu Maniu pentru a putea recruta rapid din rândul absolvenţilor.

În prezent Microsoft analizează piaţa, iar ulterior vor selecta dintre proiectele candidate.

În cazul în care vor semna pentru un proiect din zona Politehnicii, ar fi primul exit al unui mare jucător din zona Expoziţiei, unde s-au anunţat cele mai multe proiecte noi. Microsoft are în prezent birouri în City Gate, proiectul de lângă Romexpo al GTC unde are 2.500 mp şi a contractat recent 2.300 mp în Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower).

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
bucuresti
, microsoft
, birouri
, sediu
, consolidare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide