Constructii & Imobiliare

Prima mişcare pe piaţa imobiliară din acest an. Microsoft vrea să se mute: Gigantul american caută 20.000 mp de birouri pentru a-şi aduna toţi oamenii într-un singur sediu la Bucureşti

Prima mişcare pe piaţa imobiliară din acest an....

Autor: Bogdan Alecu

04.01.2018, 13:40 31063

Gigantul Microsoft a lansat o licitaţie pentru a-şi consolida birourile din Bucureşti într-un nou sediu, potrivit datelor din piaţă, iar miza o reprezintă 20.000 mp spaţiu modern de office, pentru care vor plăti cel puţin 3 mil. euro anual.

Potrivit surselor citate, Microsoft doreşte un sediu nou care să dispună de acces rapid către o staţie de metrou şi vizează proiectele din jurul Politehnicii, adică zona Orhideea, Grozăveşti şi Iuliu Maniu pentru a putea recruta rapid din rândul absolvenţilor.

În prezent Microsoft analizează piaţa, iar ulterior vor selecta dintre proiectele candidate.

În cazul în care vor semna pentru un proiect din zona Politehnicii, ar fi primul exit al unui mare jucător din zona Expoziţiei, unde s-au anunţat cele mai multe proiecte noi. Microsoft are în prezent birouri în City Gate, proiectul de lângă Romexpo al GTC unde are 2.500 mp şi a contractat recent 2.300 mp în Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO