Constructii & Imobiliare

Producătorul de acoperişuri Depaco şi-a majorat vânzările cu 45% în T1 şi a inaugurat un centru de vânzare la Braşov, al treilea pe plan local

Marian Pîrvu, directorul general Depaco-Wetterbest

Marian Pîrvu, directorul general Depaco-Wetterbest

Autor: Cristina Bellu

24.06.2019, 11:54 274

Producătorul de ţiglă metalică Depaco, unul dintre principalii jucători din piaţa locală de sisteme pentru acoperişuri, a înregistrat în primul trimestru al acestui an o creştere de 45% a vânzărilor de ţiglă metalică produsă sub brandul Wetterbest, compania depăşind pragul de 700.000 de metri pătraţi faţă de volumul de 500.000 metri pătrăţi livrat în perioada similară a anului trecut.

Compania controlată de grupul  TeraPlast a inaugurat recent şi un centru de vânzare la Braşov, ajungând la trei unităţi pe plan local alături de cele din Cluj-Napoca şi Timişoara.

”Deschiderea acestui showroom în Braşov este în acord cu obiectivele noastre pe termen mediu de creştere a cotei de piaţă şi a notorietăţii brandului”, explică Marian Pîrvu, directorul general Depaco-Wetterbest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO