Constructii & Imobiliare

Producătorul Elmas din Braşov aşteaptă afaceri în creştere cu 20%

Producătorul Elmas din Braşov aşteaptă afaceri în...

Autor: Laurentiu Cotu

26.11.2014, 00:06 247
Producătorul de echipamente Elmas Braşov mizează pe o creştere cu 20% a afacerilor faţă de nivelul de 17 mil. euro din 2013, datorită contractelor în derulare şi creşterii numărului de salariaţi.
 
„Pe fondul creării de noi locuri de muncă în cursul acestui an şi datorită contractelor aflate în derulare, vom atinge la finele lui 2014 o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20% faţă de anul trecut“, a declarat Marius Paraipan, brand manager la Elmas.
 
Compania braşoveană a ajuns în prezent la 314 angajaţi după ce în acest an au fost recrutaţi 54 de oameni, Elmas majorându-şi astfel cu 20% numărul de angajaţi faţă de 2013. Braşovenii au angajat lăcătuşi, sudori, vopsitori industriali, dar şi ingineri.
 
Locurile de muncă au fost create în urma creşterii capacităţii de producţie a structurilor metalice şi a macaralelor industriale.
 
Elmas produce ascensoare, macarale industriale, platforme pentru materiale şi comercializează stivuitoare, sisteme de depozitare şi parcare auto şi utilaje forestiere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO